Korosta parhaita puoliasi ja anna persoonallisen tyylin näkyä!

Onko mekko liian lyhyt vai pitkä? Näyttävätkö sääret lyhyemmiltä?

Tule tyylianalyysiin ja etsitään yhdessä juuri sinun vartalotyypille, kasvoille, iälle ja persoonallisuudelle sopiva tyyli.

Täydellistä vartaloa ei olekaan, meitä on erimallisia, pituisia ja kokoisia. Jokainen nainen voi olla tyylikäs iästä, koosta tai vartalonmuodoista riippumatta.

Hyväksy itsesi sellaisena kun olet ja anna persoonallisen tyylisi näkyä!

Persoonallinen tyylisi tarkoittaa sitä tapaa millä ilmaiset yksilöllisyytesi pukeutumisessasi. Älä yritä muuttaa muotojasi vaan korosta tai häivytä niitä.

Vartaloanalyysi

Vartaloanalyysi auttaa sinua löytämään sinua parhaiten pukevan vaatteen muodon. Analyysissä otan vartalostasi ympärys – ja leveysmittoja, määritämme painopisteen, vartalonmuodon ja pystysuorat mittasuhteet. Vartaloanalyysin jälkeen sinua voidaan kehottaa korostamaan vyötäröä, häivyttämään hartialinjaa tai suosimaan kapeampaa housumallia.

Kasvoanalyysi

Kasvoanalyysi kertoo ovatko kasvosi kaarevat vai kulmikkaat. Kasvojesi muotoa toistaessasi koruissa, päänteissä, kankaiden kuvioissa tai silmälasien kehyksissä näytät viehättävämmältä, tasapainoisemmalta ja persoonallisen harmooniselta.

Tyylianalyysin jälkeen tiedät miten kokoat itsellesi toimivan puvuston. Säästät rahaa ja aikaa vaateostoksissasi ja saat pienellä vaatemäärällä eri tavoin yhdistelemällä monta uutta asukokonaisuutta. Tunnet olosi itsevarmemmaksi ja rennoksi kun tiedät näyttäväsi hyvältä.

Tyylianalyysistä saat itsellesi Cosmopharman Style Me-kirjan josta sinulla on tukea tyylisi pitämisessä jatkossakin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää