Laadukkaat ripsipidennykset ja ripsihuollot

Lumoa silmäniskulla – hanki pitkät ja tuuheat ripset, jotka hurmaavat!

Teemme ripsipidennyksiä ja – tuuhennuksia. Style Lashes ripset ovat aidontuntuisista synteettisistä silkki-/minkkiripsiä, jotka pitävät muotonsa, ovat kiiltävät ja kauniit.

Ripset kiinnitetään yksittäin yksi ripsi yhteen omaan ripseen. Tuuheus riippuu asiakkaan omien ripsien määrästä, jota kuitenkin voi lisätä y-ripsillä tai tupsuripsillä. Ripsistä tulee pidemmät, mustemmat ja paksummat. Et tarvitse ripsiväriä.

Ripsipidennyksiä on neljä eri paksuutta ja pituuksia 7-15 mm sekä kolmea eri kaarevuutta. Täten lopputuloksesta saadaan näyttävä ja luonnollinen ja asiakkaan toiveen mukainen.

Ripsien laittoaika on noin 2 – 3 tuntia. Ripset pysyvät paikoillaan noin 30 - 60 päivää riippuen ripsien omasta kasvukierrosta. Ripset kiinnitetään täysikasvuisiin ripsiin. Ripsihuollossa, suositus 3 - 4 viikon välein, täydennetään jatkeita ja se kestää noin 1 – 2 tuntia.

Uusien ripsipidennysten ei pidä joutua kosketuksiin veden kanssa noin vuorokauteen laiton jälkeen ja höyryä tulee välttää 2 päivää. Öljypitoista kosmetiikkaa tulee välttää kasvojen hoidossa ripsipidennyksiä käytettäessä. Öljy irrottaa ripsien liimauksen. Myös ihotyyppi ja hormonaaliset tekijät saattavat vaikuttaa ripsien putoamiseen ja täten vaikuttaa pidennysten käyttöikään. Tavat ja tottumukset kuten silmien hierominen tai hankaaminen niin ikään vaikuttavat pidennysten kestoikään.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Ripsien ja kulmien kestovärjäykset

Huolitellut kulmat ja näyttävät ripset ilman ripsiväriä! Värjäämme niin ripset, kuin kulmatkin sinulle sopivalla sävyllä. käytämme vain ammattimaiseen ripsien ja kulmien värjäykseen tarkoitettuja, turvallisia tuotteita. kestovärjätyt ripset ja kulmat pysyvät kauniina 3-6 viikkoa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää