Tule löytöretkelle värien maailmaan ja löydä parhaat värisi!

Shoppaile oikeat vaatteet yllesi, älä vaatekaappiin!

Opi korostamaan parhaimpia puoliasi, valitsemaan juuri sinulle sopivat meikki- ja vaatesävyt ja nauti uudesta, hehkuvasta ilmeestäsi. Teemme henkilökohtaiset värianalyysit ja annamme sinulle kattavan tietopaketin juuri sinulle sopivista sävyistä.

Kokonaisvaltainen värianalyysi perustuu ihon, silmien ja hiusten sävyihin

Ihosi, silmäsi ja hiuksesi muodostavat yhdessä kauniin kokonaisuuden jota voit korostaa oikeilla väreillä. Värit vaikuttavat siihen miten muut ihmiset sinut kokevat. Oikeat värit tukevat sinun omia värejäsi ja näytät pirteältä ja reippaalta. Väärät sävyt vanhentavat ja muuttavat ihosi sävyä kalpeammaksi, harmaammaksi ja tekevät varjostuksia kasvoille.

Värianalyysi tehdään meikittömälle iholle, tarkastellen ihon, silmien ja hiusten sävyä, viileyttä/lämpimyyttä ja tummuusastetta. Jos hiustesi sävy on värituubista, analyysi tulee sen mukaan, mutta jos omien hiusten sävyä näkyy, huomioidaan se tilanteen mukaan.

Tule henkilökohtaiseen värianalyysiin johon kuuluu 30 sävyä sisältävä Color Me- väripaletti,joka tehdään huiveilla tai 40 sävyä sisältävä varipaletti, joka tehdään paleteilla. Väripaletin kanssa on helpompi tehdä ostoksia! Väripalettisi värit sointuvat yhteen keskenään ja näin saat helpommin koottua yhteen sopivan peruspuvuston, etkä ostele vaatteita jotka eivät sovi yhteen muiden vaatteittesi kanssa.

Ota yhteyttä ja varaa aika värianalyysiin